Julhälsning

Julhälsning från ordförande

Nu finns det årliga julbrevet publicerat. Även i år är det vår ordförande Fredrik Molander som tittar tillbaka på verksamhetsåret. 

Hej,

Nu närmar vi oss slutet på förbundets jubileumsår och med det kommer också jul och nyårshelgerna med förhoppningsvis lite ledighet för många av oss tillsammans med nära och kära. För en del lag kanske också dessa helger innebär att man har möjlighet att arrangera/åka på en cup eller anordna något annat roligt tillsammans.

Vilket år vi har haft när Gästriklands Ishockeyförbund fyllt 75 år. Vi har tillsammans med er föreningar firat jubileumsåret på flera sätt med jubileumsmiddagen i Gasklockorna i augusti och TV-Puckens finalspel för en dryg månad sedan som absoluta höjdpunkter.
Vi har haft möjligheten att titta tillbaka på vår fantastiska historia men också uppmärksammat några av alla ideella ledare som gör så mycket för hockeyn i distriktet.

Jag vill verkligen återigen passa på att tacka alla inblandade kring TV-Puckens finalspel. Tillsammans genomförde vi ett otroligt bra arrangemang där vi satte gästrikehockeyn på kartan och vi har fått mängder med positiv återkoppling från deltagande lag, Svenska Ishockeyförbundet och andra gäster och besökare.

Det känns väldigt roligt med den utveckling vi ser på antalet spelare i distriktet. Vi ser framför allt en stor ökning på antalet tjejer som börjar spela hockey vilket är fantastiskt kul. Nu siktar vi på att det blir ännu fler killar och tjejer som börjar lira hockey de kommande säsongerna och att fler väljer att stanna kvar i vår härliga sport. Självklart kommer det också med utmaningar i form av antalet isytor.

Anläggningsfrågan är ett av styrelsens prioriterade områden framöver och där vi tillsammans med er föreningar behöver hitta vägar framåt för hur vi både kan nyttja våra befintliga isytor bättre, och hur vi kan uppvakta våra kommuner för att få till fler isytor de kommande åren. Här får vi från styrelsen återkomma med mer information under våren.

Till sist vill jag passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med vänlig hälsning, 
Fredrik Molander, ordförande i Gästriklands Ishockeyförbund 

Här kan du ta del av julbrevet i pdf

Hanna Södergren 23-12-17