Thumbnail Image005

Pär Mellberg, Säljansvarig på Deltab Profil & Workwear.

Privat.

Deltab Profil & Workwear sponsrar Gästriklands distriktslag

Intresset för TV-puckens finalspel stiger och vi kan en vecka innan slutspelet drar igång presentera Deltab Profil & Workwear som sponsor till Gästriklands distriktslag. 

Deltab Profil & Workwear har i 38 år levererat produktmedia till små och mellanstora företag samt stora företagskoncerner. Under hösten år 2022 utvecklades verksamheten och företaget flyttade till Förrådsgatan 11 på Näringen där de öppnade en 500 kvadratmeter stor butik. Detta har gjort Deltab Profil & Workwear till den största privatägda återförsäljaren av produktmedia, yrkeskläder och skyddsutrustning. 

Deltab Profil & Workwear hjälper dig att stärka ditt varumärke med skräddarsydda lösningar inom all form av produktmedia, hantverks/yrkessklädervarselkläder, skyddsskor, skyddskängor och hjälmar.

– En smakfullt placerad logotype på rätt produkt vid rätt tillfälle är ett mycket kostnadseffektivt sätt att bygga sitt varumärke, säger Pär Mellberg, säljansvarig på Deltab Profil & Workwear.

Gästriklands Ishockeyförbund är glada över att Deltab Profil & Workwear vill vara med och stötta distriktslaget.

Varför vill ni sponsra Gästriklands distriktslag? 
– Med tre söner som alla har spelat ishockey gjorde mig involverad i både deras respektive lag men även på föreningsnivå, och då framförallt med sponsorskap. Detta har utvecklat en stor förståelse hur viktigt stöttning och sponsring är för att verksamheten och ett lag ska kunna fortsätta drivas och utvecklas.  

Slutligen, vilket är ditt bästa ishockeyminne? 
– Glädjen som fanns i mina söner när de i ung ålder spelade hockey, det finns otaligt många fina minnen. Sedan är det naturligtvis Brynäs SM-guld 2012 då jag stod i en av kioskerna under sittplats, och taket lyfte i slutsekunderna, avslutar Pär Mellberg.  

Hanna Södergren 23-10-25